söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

The&Partnership Nordics vinner Klättermusen – satsar dokumentärt

Publicerad: 16 april 2021, 11:38

I kampanjserien får vi bland annat se musikern Johan T Karlsson, även känd som Familjen, testa på vandrings- och trekkinglivet.

Ämnen i artikeln:

The&Partnership

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Den första kampanjen från samarbetet, ”Made to last”, är en tre delar lång dokumentärserie med fokus på hur man skapar minnen för livet. I serien får vi följa en expedition utformad för att utmana och inspirera de fem deltagarna, och på så sätt ge dem minnen som består. Deltagarna i expeditionen är koreografen Sacha Jean-Baptise, musikern Johan T Karlsson (även känd som Familjen), boxaren Constantino Nanga, surfaren Sandra Johansson och skådespelaren Mammut Suvakci. Ingen av dem hade innan kampanjen någon vidare erfarenhet av vandring och trekking.

– Vandring är så mycket mer än vandring, det är en naturupplevelse som gör att man får utmana sig själv. Men upplevelsen skapar även situationer som man berättar om, långt efter de hände - minnen ”Made to last”, säger Timo Orre, creative director på The&Partnership Nordics.

– Det har varit en spännande resa där våra orädda deltagare fick testa Klättermusens produkter på ett annorlunda sätt. Jag är glad att vårt sociala experiment gav gruppen en upplevelse som har gett dem en genuin koppling till deras äventyrliga sidor och framför allt en ny passion för naturen. säger Klättermusens marknadschef Ida Holmen.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

Arbetsgrupp

Klättermusen

CEO: Gonz Ferrero

Head of global marketing: Ida Holmen

The&Partnership Nordics
Account Manager: Frida Ohlander Danielsson

Planner: Leon Phang

Creative Director: Timo Orre

Art Director: Olle Dahlqvist

Copywriter: Arvid Ahnström

Produktionsbolag: Parapix

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev