Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tillsammans med Ur & Penn

Publicerad: 12 juni 2015, 13:55

Johan Falk (partner), Fredrika Frenkiel (produktionsansvarig), Fredrik Svensson (partner), Kristian Mirsch (partner).

Foto: Pressbild.

Kommunikationsbyrån Tillsammans Sthlm tar in Ur & Penn som ny kund. Nu ska de utveckla bolagets identitet och koncept.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerTillsammans SthlmDigitalbyråer

Tillsammans ingår i samma byrå-grupp som Folket Sthlm och kallar sig för en huvudbyrå i den moderna eran. Nu har de vunnit förtroendet för Ur & Penn efter en pitch.

– Valet föll på teamet på Tillsammans Sthlm. De hade den tydligaste idén som både kändes genomarbetat och helt i linje med vår vision. Kraven för pitchen var högt ställda och gänget på Tillsammans Sthlm var de enda som riktigt nådde upp till dem, säger Abed Al Saffar, vd på Ur & Penn i ett pressmeddelande.

Nu ska byrån ta ett grepp om Ur & Penns varumärke och kommunikation. I samband med det rekryteras också Fredrik Frenkiel som produktionansvarig från Saatchi & Saatchi.

– Det ska bli ett spännande jobb att fortsätta den digitala utvecklingen som har påbörjats internt och arbeta vidare med varumärkesidentiteten. Målet är att utveckla den befintliga varumärkesplattformen och ta ut den hela vägen från butiker till den digitala världen, E-handeln och den kommande kundklubben, säger Kristian Mirsch, byråchef och partner på Tillsammans Sthlm.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.