Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Toyota väljer Strateg

Publicerad: 31 oktober 2017, 08:02

Anna Graf, kommunikationschef på Toyota Material Handling Manufacturing Sweden.

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB väljer kommunikationsbyrån Strateg som partner inom sustainability, framtidsfrågor och employer branding.


Ämnen i artikeln:

StrategByråval

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB tillverkar truckar och har sitt säte i Mjölby. Just nu befinner sig de in en fas där de genomför en satsning inom områdena hållbarhet, framtidsfrågor och employer branding. Nu väljer man kommunikationsbyrån Strateg som partner i frågorna.

– Vi inser att tider förändras och vi vet att vi ligger i framkant. Vi vill därmed att det ska genomsyra allt vi gör. Vi har valt att arbeta med Strateg inför vår kommande satsning då kreativitet och nytänk är viktigt för oss. Vi är en attraktiv arbetsplats och det vill vi andas utåt, på alla fronter, i ännu större utsträckning än vi redan gör, säger Anna Graf, kommunikationschef, Toyota Material Handling Manufacturing Sweden.

– Det är oerhört roligt att Toyota valt att arbeta tillsammans med oss. De har stora framtidsvisioner, de är modiga och dedikerade i sitt arbete och vågar satsa på kreativa idéer som sticker ut. De tänker helt enkelt stort och nytt och vi ser fram emot att vara med på den här resan, säger Robert Lundin, creative director på Strateg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

StrategByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.