Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Trä- och möbelföretagen väljer Westander

Publicerad: 1 mars 2019, 09:30

Nils Grunditz, kundansvarig för TMF på Westander.

Bransch- och arbetsgivarorganisationen Trä- och möbelföretagen har inlett ett samarbete med Westander gällande opinionsbildning för ett ökat bostadsbyggande i trä.


Ämnen i artikeln:

ByråvalWestander

Trä- och möbelföretagen, TMF, är en bransch- och arbetsgivarorganisation för hela den träförädlade industrin och möbelindustrin i Sverige. Tidigare har organisationen bland annat samarbetat med Edelman Deportivo gällande opinionsbildning och pr.

Nu inleder man ett samarbete med pr-byrån Westander. Byrån har fått i uppdrag att hjälpa organisationen med opinionsbildning för ett ökat bostadsbyggande i trä.

– TMF vill skapa förutsättningar för ett ökat bostadsbyggande i trä och själva ta en ännu större roll som aktiv samhällsaktör. Det ska bli väldigt roligt att få hjälpa till med deras viktiga arbete, säger Nils Grunditz, kundansvarig konsult på Westander.

Totalt företräder TMF cirka 700 medlemsföretag med totalt 30 000 anställda.

– Bostadsmarknaden behöver balans mellan olika typer av bostäder och boendeformer. Ett ökat och hållbart byggande av enfamiljshus i trä skapar dessutom klimatnytta, säger David Johnsson, vd på Trä- och Möbelföretagen, TMF.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalWestander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.