Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre Karlstadsbyråer delar på kommunala uppdrag

Publicerad: 17 juni 2015, 09:30

Solen skiner alltid i Karlstad. Åtminstone i loggan.

Efter upphandligen står det klart att Advant, Bulldozer och Ord&Bild från Karlstad samt Liljedals Communication från Örebro har slutit avtal med bland andra Karlstad kommun.


Ämnen i artikeln:

BulldozerOrd&Bild

Även Hammarö kommun, Karlstadsregionens Räddningstjänstförbund och Region Värmland blir nya kunder till de fyra byråerna.

Ett ramavtalavtal har tecknats på två år med möjlighet till förlängning med ytterligare två år och innefattar reklam- och produktionstjänster.

– Skillnaden mot förra upphandlingen är att vi slagit ihop de två kategorierna reklam- och produktionsbyråer till en, där fyra byråer får avtal, berättar Karlstad kommuns kommunikationschef Katarina Lindström för Värmlands Folkblad.

– Personligen skulle jag föredra att vi anlitade enbart lokala byråer men geografiska kriterier är olagliga, därför blev det dessa fyra, säger hon till VF.

Advants delägare Linda Jonsson ser fram emot samarbetet med Karlstad kommun.

– Detta är en helt ny kund för oss och det ska bli jättekul att få arbeta med vår egen hemmakommun. Vi är självklart oerhört stolta, säger hon i ett pressmeddelande.

Mika Wallgren

Ämnen i artikeln:

BulldozerOrd&Bild

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.