Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre lämnar Tre Kronor för OMD

Publicerad: 18 oktober 2019, 07:22

Jim Carlberg, nytillträdd marknadschef på Tre.

Foto: Pressbild

Tre gör sitt första byråbyte efter Jim Carlbergs tillträde som ny marknadschef. OMD tar över uppdraget som mediebyråpartner efter Tre Kronor.


Ämnen i artikeln:

OMDByråvalTre Kronor

För en månad sedan rapporterade Resumé att Jim Carlberg tagit över rollen som marknadschef på Tre efter att Victoria Appelqvist lämnade rollen i maj tidigare i år. Nu står det klart att Tre lämnat sitt samarbete med Tre Kronor och valt OMD som ny mediebyrå.

LÄS MER: "Jim Carlberg blir ny marknadschef på Tre"

Spetskompetens inom digital strategi och ett innovativt sätt att bemöta förändrade kundbeteenden var enligt ett pressmeddelande två viktiga kriterier i valet av samarbetspartner.

– Tre jobbar hårt varje dag under året för att nå nya kunder och växa med befintliga. Vi utvecklar just nu vårt sätt att arbeta, med en helt ny digital strategi. Därför valde vi en partner som stöttar oss i ett integrerat och datadrivet arbetssätt, komneterar Jim Carlberg.

Samarbetet med OMD inleds efter årsskiftet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

OMDByråvalTre Kronor

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.