Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre nya kunder till Grand Relations

Publicerad: 21 juli 2017, 10:59

Den strategiska pr-byrån Grand Relations vinner upphandlingar om Alessi, Foscarini och Farrow & Ball.


Ämnen i artikeln:

Grand RelationsByråval

Grand Relations är en strategisk pr-byrå med inriktning på premiumvarumärken inom design, arkitektur och livsstil. Nu utökar man sin kundbas med de italienska designvarumärkena Alessi och Foscarini samt det engelska färg- och tapetvarumärket Farrow & Ball.

– Alessis, Foscarinis och Farrow & Balls val av Grand Relations som byrå visar på den starka position vi idag besitter när det gäller att arbeta med internationella designvarumärken på den skandinaviska marknaden. Vårt erbjudande, i egenskap av att vara en kvalificerad strategisk PR-byrå inom design, är något som gör oss unika och som allt fler företag inom denna nisch idag efterfrågar, säger Tove Regnander, vice vd och grundare på Grand Relations.

De tre varumärkena står inför en kommande satsning på den svenska marknaden.

– Grand Relations har ett mycket kunnigt team med PR konsulter och genom vår långa erfarenhet i designbranschen har vi en god kunskap om hur den skandinaviska designbranschen fungerar samt ett stort nätverk vilket är nödvändigt för att lyckas. Vi kunde inte vara mer stolta att få representera dessa internationella och prestigefulla varumärken och ser en otroligt stor potential i deras tillväxt på den skandinaviska marknaden, säger Hans Hjelmqvist, vd och grundare på Grand Relations.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Grand RelationsByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.