Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre nya kunder till Grand Relations

Publicerad: 30 december 2015, 09:00

Tove Regnander, Hans Hjelmqvist.

Foto: Grand Relations

Kasthall, Fogia och Designtorget väljer Grand Relations som ny pr-byrå.


Ämnen i artikeln:

Grand Relations

Efter byråupphandling står det nu klart att mattvarumärket Kasthall väljer Grand Relations som ny pr-byrå från och med januari 2016. Grand får i uppdrag att stärka Kasthalls kommunikation både i Sverige och på de globala fokusmarknaderna.

Under senhösten blev det även klart att de vinner uppdrag för Fogia och Designtorget.

– Det gläder oss att kunderna förstår behovet av strategisk kommunikation som sedan starten 2014 varit vår inriktning. Att vi fått dessa tre stora prestigeuppdrag på så kort tid är verkligen ett tecken på ett ökat behov av kvalificerad strategisk kommunikation kombinerat med vår samlade kunskap inom design och arkitektur, säger Tove Regnander, vice vd, Grand Relations, i en kommentar.

Grand Relations arbetar med strategisk kommunikation för företag inom design, arkitektur och livsstil. Byrån grundades 2014 av Tove Regnander och Hans Hjelmqvist och har idag sex medarbetare. Bland kunderna finns exempelvis Hästens, Lema och Bolinder Stockholm.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Grand Relations

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.