Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre nya kunder till Story Relations

Publicerad: 28 oktober 2022, 12:33

Foto: Pressbild

Pr-byrån Story Relations har fått in de tre nya kunderna Knodd, Boneo och Air up. Dessutom värvas Carin Roeraade som kreativ strateg och mediespecialist.

Ämnen i artikeln:

NyheterStory RelationsPR-Byråer

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Knodd lanserades 2018 och är en digital vårdgivare med fokus på barnsjukvård. För att öka varumärkeskännedomen och nå nya användare har bolaget tagit in Story Relations som kreativ, strategisk och operativ kommunikationspartner. Även Boneo, en bostadsportal med ambition att utmana branschen, har valt Story som kreativ och strategisk kommunikationspartner. 

Den tredje nya kunden är Air up, som beskrivs som ett ”drink tech-varumärke” som genom en kombination av neuroteknologi och design skapat en vattenflaska som förvandlar vanligt kranvatten till smaksatt dryck. I samband med lanseringen i Sverige gick bolaget up ut i en pitch med flera medverkande byråer, och valde till slut Story Relations som strategisk och kreativ pr-byrå.

Byrån har dessutom värvat Carin Roeraade, som ansluter som kreativ strateg och mediespecialist. Carin Roeraade är utbildad journalist med bakgrund som redaktör på bland annat Damernas Värld och Amelia, ansvarig för koncept och strategi på Make your Mark, Impact-ansvarig på Breakit och senast creative director på Sanders Agency.

– Vi är väldigt glada över våra nya tillskott. Det är både spännande och utvecklande att jobba med startups och scaleups. Knodd, Boneo och Air up är tre snabbväxande varumärken med stora ambitioner och en ständig strävan efter förbättring. Att i samma veva välkomna en stjärna som Carin Roeraade till teamet är vi extra glada för. Hennes långa och breda erfarenhet, stora driv och kreativa ådra har redan visat sig vara en supermatch för oss, säger Helya Houshmand, grundare och vd på Story Relations, i ett pressmeddelande. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev