Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre nya kunder till Story Relations

Publicerad: 5 februari 2021, 09:07

Ossian Kjellström, Anja Joos och Ida Flyckt.

Kommunikationsbyrån Story Relations inleder samarbete med Nordr, El Taco Truck och Innocent. Samtidigt anställer byrån tre nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Story Relations

Story Relations har de senaste åren haft god tillväxt och enligt de senast tillgängliga siffrorna omsatte byrån närmare 11 miljoner kronor med ett rörelseresultat på 1,1 miljoner kronor.

2021 tycks fortsätta i samma tecken då de nu presenterar tre nya kunder och tre nya medarbetare. Den första är bostadsutvecklaren Nordr, tidigare Veidekke Eiendom, som ska lansera det nya varumärket i Sverige och Norge.

– Vi har valt Story för att vi ser att de har genuin kunskap om jordnära, relationsbyggande dialog. Dessutom har de den lilla byråns spets och uppmärksamhet, men den stora byråns intellekt. Det är en fin mix för oss, säger Jonas Engelblom, chef för försäljning, marknad och kommunikation på Nordr.

Den andra kunden in till byrån är juiceföretaget Innocent.

– Story har erfarenhet av vår bransch, ett härligt engagemang och intresse samt bra kontaktnät som når vår målgrupp. Story förstår vår ambition och vårt varumärke, och adderar kreativa idéer på hur innocent kan jobba med PR som del av marknadsmixen, säger Axel Pontén, brand manager på Innocent.

Slutligen inleder Story Relations ett samarbete med El Taco Truck, en av de första aktörerna ut på food truck-marknaden som nyligen lanserat en vegansk produktlinje för dagligvaruhandeln.

– Som ett nytt företag med stora mål och ambitioner ställer vi höga krav på våra samarbetspartners. Story utmanar och har en genuin passion för långsiktiga relationer och lyckosamma lanseringar. Vi är väldigt glada och tacksamma att redan i början av vår resa ha gänget på Story i vårt team, säger Sophie Adamovic, creative director på El Taco Truck.

De nya uppdragen innebär att Story Relations förstärker med tre nya medarbetare i Ossian Kjellström, Ida Flyckt och Anja Joos.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Story Relations

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.