Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre väljer BCW som ny kommunikationsbyrå

Publicerad: 17 juni 2021, 09:07

Tres kommunikationsdirektör Mårten Lundberg tillsammans med operatörens vd Haval van Drumpt.

Operatören Tre väljer BCW som sin nya kommunikationsbyrå i Sverige.


Ämnen i artikeln:

BCW

Tre har arbetat med Wenderfalck sedan 2018. Nu går uppdraget vidare till BCW Stockholm som det senaste året vunnit bland konton som Amazon och TikTok.

– Vi har följt BCW under en lång tid och imponerats både av deras prisvinnande kreativa kampanjer och av deras förmåga att kavla upp ärmarna och varje dag säkerställa kunderna når ut i för dem prioriterade frågor. Vi är övertygade om att vi i BCW får en samarbetspartner som kan arbeta nära oss och hjälpa till att utveckla alla delar av vår kommunikation, säger Mårten Lundberg, kommunikationsdirektör på Tre.

BCW kommer att stötta Tre med såväl Corporate Communications och Employer Branding som med marknads-PR och content. Samarbetet har precis påbörjats och bland de initiala uppdragen finns kommunikationen kring den kommande utrullningen av 5G-nätet i Sverige. BCW jobbade i flera år med Telia innan varumärket bytte pr-byrå till JMW Golin hösten 2018.

Tre lanserade i vintras konceptet ”Trevligt” som ska stärka bolagets nya position som ”en hjälpsam och flexibel kompis” konceptet ska genomsyra både all kommunikation och företagets tjänsteutveckling. Under våren bröt Tre samarbetet med reklambyrån Ingo som varit med och tagit fram kommunikationskonceptet för att i stället lägga ett större ansvar på inhouseavdelningen. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BCW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.