Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tre väljer Wenderfalck

Publicerad: 20 december 2018, 08:45

Mårten Lundberg, Kommunikationschef på Tre.

Mobiloperatören Tre väljer kommunikations-byrån Wenderfalck som ny samarbetspartner.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerTreWenderfalck

Valet av Wenderfalck som pr-byrå är ett led i Tres arbete med att stärka och utveckla sitt varumärkeslöfte "ha ett bra uppkopplat liv" i förtjänade kanaler, både i traditionella som sociala medier.

– Vi sökte en byrå som var stark både i strategi och kreativitet för att stärka vårt varumärkeslöfte Ha ett bra uppkopplat liv, Wenderfalck känns som en självklar samarbetspartner i det arbetet. Vi har haft en bra kemi med arbetsgruppen från första mötet och de har varit klockrena hela vägen från insikt och analys till kreativt koncept, säger Mårten Lundberg, kommunikationschef på Tre i ett pressmeddelande.

– Vårt uppkopplade liv och hur det påverkar vårt beteende och våra relationer är oerhört intressant och något som idag är helt centralt i all form av kommunikation. Tre har hela tiden utmanat branschen och det ska bli mycket inspirerande att tillsammans utveckla relevant och engagerande kommunikation kring "ha ett bra uppkopplat liv" i förtjänade kanaler, säger Fredrik Jerresand, vd på Wenderfalck i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerTreWenderfalck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.