Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tung industrikund till Pyramid

Publicerad: 27 april 2020, 09:35

Bosch Rexroths holländska kontor inleder samarbete med svenska B2B-byrån Pyramid.


Ämnen i artikeln:

Pyramid CommunicationBosch

Bosch Rexroth är med 30 00 anställda och 6 miljarder euro i omsättning ett av världens största företag inom industriautomation och mobilhydraulik. Nu inleder företagets holländska kontor ett samarbete med svenska B2B-byrån Pyramid. Hollandskontoret är globalt ansvariga för Bosch Rexroths större projekt och jobbar mycket med extremteknik inom offshore, väg och vatten, scenteknik och rörelse- och simulationsteknik. En typ av projekt de jobbar med är exempelvis drivlösningar för att flytta offshore-plattformar ute till havs, plattformar som kan väga uppemot 48 000 ton.

– Vi sökte efter en internationell B2B-byrå som kunde hjälpa oss att presentera vår teknik och våra lösningar. Pyramid har stor erfarenhet inom internationell B2B samt en djup förståelse för vad som driver försäljning i komplexa köpprocesser, säger Vincent Stahlecker, marknadschef large projects, Bosch Rexroth i Boxtel.

– Bosch Rexroth är ett globalt företag med fantastiska tekniska lösningar. Det är en mycket inspirerande utmaning att få arbeta i global skala med ett så kunskapsintensivt företag och att hjälpa till att förklara de innovativa och imponerande lösningar som de skapar, säger Ulf Vanselius, vd på Pyramid.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pyramid CommunicationBosch

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.