Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Två designbyråer blir en

Publicerad: 28 augusti 2018, 10:50

Foto: Pressbild

Byråerna Kollor och Kolossal slås ihop med förhoppning att maximera byråernas olika erfarenheter av kunder och branscher.


Ämnen i artikeln:

Byråval

De skånska designbyråerna Kollor och Kolossal är specialiserade på utveckling och visuella identiteter. Nu går byråerna ihop till en när Kollor blir en del av lundbyrån Kolossal.

– Vi har känt och gillat varandra länge, men har inte hittat tillfälle att arbeta tillsammans. Nu var det helt rätt läge. Det här är ett naturligt steg för oss att växa ytterligare och tillsammans skapa ett ännu bättre erbjudande för de kunder vi jobbar med, säger Martin Sandström, grundare av Kolossal som nu går samman med Kollor med Erik Tencer som ägare, i en kommentar.

Nu hoppas man att byråernas olika erfarenheter av kunder och branscher ska sammanstråla till en gedigen enhet.

– Tillsammans med Kolossal får vi ett större sammanhang och kan erbjuda våra befintliga kunder en bred kompetens förutom möjligheten att gemensamt jobba i nya spännande uppdrag, säger Erik Tencer.

Kolossal har nyligen inlett samarbete med flera nya kunder inom offentlig sektor och merparten av Kollors nuvarande kunder följer med i sammanslagningen. Kolossal håller just nu på att rekrytera en ny projektledare.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.