Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Två nya kunder till OTW:s Malmökontor

Publicerad: 30 april 2020, 13:07

Maura Lopez, OTW, Linus Bjarnelo, Midroc, Linnea Gudmundson, OTW, Joachim Lindgren, OTW, Amanda Weidstam, Midroc, Cecilia Molvin, Midroc Henrik Nord, OTW

Midroc och World Trade Center i Skåne inleder samarbeten med contentbyrån.


Ämnen i artikeln:

OTW

Contentbyrån OTW:s Malmökontor inleder samarbeten med två nya kunder: fastighetsutvecklaren Midroc och World Trade Center Malmö Lund Helsingborg. Det sistnämnda företaget ägs av Midroc men bedrivs i eget bolag.

– Det känns jättebra och jag ser fram emot vad samarbetet kan ge i form av genomslag och intressant innehåll, säger Cecilia Molvin, marknad- och kommunikationschef, Midroc Properties.

Medan Midroc har en bredare palett av verksamheter fokuserar WTC på kontorsfastigheter. 

– Vi har så mycket spännande som pågår och vi vänder oss till människor som ser möjligheter. Nu breddar vi contentarbetet med nya format mot fler målgrupper. Målet är att optimera spridningen och öka vår leadsgenerering, fortsätter Cecilia Molvin.

Joachim Lindgren, affärsutvecklare och kundansvarig på OTW Malmö:

– Nu samarbetar vi för att nå ut i bruset med relevant content och kreativ höjd. På OTW rör vi oss ofta i berättelser som påverkar folk i vardagen och som samtidigt får affärerna att växa. 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.