Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Umeå Energi tar in Reformklubben

Publicerad: 27 augusti 2015, 10:42

Umeå Energi samarbetar sedan tidigare med reklambyrån ANR BBDO

Reformklubben vinner Umeå Energis upphandling av strategiska pr- och kommunikationstjänster, ett avtal som kan sträcka sig upp till fem år.


Ämnen i artikeln:

Umeå EnergiPR-strategiReformklubben

Umeå Energi är en energi- och kommunikationskoncern som levererar el, värme och bredbandstjänster. Koncernen har 350 medarbetare och omsätter 1,6 miljarder kronor. Verksamheten är uppdelad på fyra affärsområden och arbetar med ett tydligt fokus på hållbarhet inom både affärs- och kommunikationsfrågor.

I upphandlingen sökte Umeå Energien leverantör med kompetens att skapa en strategiskt sammanhållen kommunikation där pr-, content-, online- och marknadsföringsstrategi integreras och kopplas till den övergripande visionen.

– Umeå Energi vill fortsätta resan mot en än mer sammanhållen kommunikation och då behöver vi en partner som förenar ett tungt strategiskt erbjudande med praktiskt kommunikationskunnande och spets inom public affairs. Därför valde vi Reformklubben, säger Agneta Filén, marknadschef på Umeå Energi i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket stolta över att Umeå Energi väljer att samarbeta med oss. Det är ett kvitto på att vårt fokus på branschkunskap inom bland annat energibranschen i kombination med kreativa angreppssätt går hem. Hållbarhetsfrågorna kommer bli allt viktigare och att då få jobba med ett företag som har höga ambitioner på regional och nationell nivå är utmanande och kul, säger Fredrik Runsiö, vd Reformklubben i en kommentar.

Reformklubben startades 2011. Idag har byrån, tillsammans med sina dotterbolag, 34 konsulter.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.