Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Unicef Sverige inleder samarbete med Gullers Grupp

Publicerad: 6 februari 2019, 08:59

Gullers Grupp är Unicef Sveriges nya pr- och pa-partner.


Ämnen i artikeln:

UnicefGullers GruppByråval

Samarbetet har redan inletts och innefattar allitfrån långsiktigt strategiskt arbete, påverkansarbete och opinionsbildande kampanjer.

– Vi har i Gullers Grupp hittat en partner med strategisk bredd, kompetens och ett stort engagemang som kan hjälpa oss att driva och utveckla vår kommunikation kring barns rättigheter. Vi ser fram emot ett samarbete för att hitta nya vägar för vår kommunikation och vårt påverkansarbete där vi vill vara en stark röst för barns rättigheter i Sverige, säger Andreas Eriksson, kommunikationschef Unicef Sverige.

Gullers Grupp har de senaste åren varit inne i en rejäl tillväxtresa och ökade förra året sin omsättning med 70 procent, om än med ett förlängt räkenskapsår.

– Unicef är en drömkund för oss. Att jobba med modiga samhällsaktörer i gränslandet mellan politik och kommunikation är det som för oss på Gullers och våra kunder samman. Vi är väldigt stolta över det förtroende som Unicef har givit oss, och ser fram emot att få bidra med kommunikation som fortsätter stärka barns rättigheter, säger Johan Järnesund, kundansvarig för Unicef på Gullers Grupp.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

UnicefGullers GruppByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.