Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Uppgifter: De tar över contentuppdraget för ICA

Publicerad: 6 november 2017, 14:41

I förra veckan kunde Resumé avslöja att OTW tappar uppdraget att göra Icas kundtidning Buffé efter tio år. Enligt uppgifter tyder det mesta på att uppdraget handlar hos Studio Bon, bolaget med samma upphovsmän som magasinet.


Ämnen i artikeln:

BufféContentbyråerBonOTW

Med tappet av storkunden Ica Buffé tvingas OTW säga upp personal. Contentbyrån har haft uppdraget sedan 2007 och gick nyligen förlorande ur Ica:s pitch. Enligt Resumés uppgifter har Sveriges största annonsör redan gjort sitt val. Och uppdraget kommer att tas över av en betydligt mindre aktör än OTW efter pitchen.

Det blir Studio Bon som får förtroendet att sköta Ica:s kundtidning med en TS-upplaga på 2 358 000 exemplar. Byrån håller, liksom magasinet Bon till vid Ringvägen på Södermalm i Stockholm och grundades av Michael Elmenbeck och Krister Ragnarsson. Byråns verksamhet tog fart för snart 15 år och bland kunderna i dag återfinns bland annat H&M och NK.

Varken Ica eller Studio Bon vill kommentera uppgifterna om att byråvalet är klart. De hänvisar till att upphandlingen är en process som fortfarande pågår.

”Studio Bon är inbjudna vara med i den översyn ICA gör kring produktion av kundtidningen Buffé. Processen pågår så jag har inte mer information till dig nu.”, skriver Krister Ragnarsson i ett mejl till Resumé.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BufféContentbyråerBonOTW

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.