Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Uppsalabyrån Phosworks vinner globalt avtal med GE

Publicerad: 26 mars 2019, 09:27

Den digitala byrån Phosworks blir rekommenderad kommunikations- och digital partner för alla bolag inom GE-koncernen.


Ämnen i artikeln:

Byråval

General Electric, GE, är en av världens största företagskoncerner. Med en omsättning på 121 miljarder dollar är koncernen verksam inom bland annat transporter, sjukvård, energiförsörjning och finansiering.

Nu knyter de ett globalt avtal med den Uppsalabaserade digitalbyrån Phosworks. Avtalet innebär att byrån blir rekommenderad partner gällande marknadsstrategi och kommunikationskampanjer samt för digitala tjänster som 3D, VR, film och webb åt alla företag inom GE-koncernen. Phosworks har tidigare haft ett tätt samarbete med GE Healthcare i både Uppsala och Boston.

– Avtalet är ett kvitto på den kvalitet som Phosworks har levererat under många år till GE Healthcare Life Sciences, säger Ola Diös, vd på Phosworks.

Sedan tidigare jobbar Phosworks med bland annt ATG, CSN, Shimano, Electronic Arts och Shimano. Totalt har byrån cirka 50 anställda, en omsättning på 36 mkr (2017) och ett resultat på -85 00 kronor (2017).

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.