fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Uppstickaren blir OLW:s nya Tiktok-byrå

Publicerad: 30 mars 2023, 09:48

När OLW nu ska satsa på Tiktok gör snacksjätten det i samarbete med Goodname.

Ämnen i artikeln:

NyheterAnders RaskGoodnameOLW

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Som del av sin övergripande kommunikationsstrategi är tanken att OLW under året ska stärka sin Tiktok-närvaro. Målsättningen är både att driva och stärka varumärket genom att nå ut till både befintliga och potentiella kunder. Efter att ha genomfört en pitch där både svenska och internationella byråer deltog inleder snacksjätten nu samarbete med Goodname.

­­– Precis som på våra andra sociala kanaler ska vi finnas på TikTok för att hjälpa vår publik att sänka sina axlar och le lite bredare. Vi står för en kravlös njutning där livet är lite härligare och festligare. Vi har valt att satsa på TikTok för att det är en stor, snabbväxande plattform där våra kunder finns men också för att det är en kanal där underhållning och humor premieras – och det passar vårt varumärke perfekt säger Ebba Freidenvall, digital & social media manager på OLW.

Goodname startade i september och drivs av den tidigare Ahead- och OTW-vd:n Anders Rask och Splay Ones tidigare kreativa chef Mina Fagerfjäll.

– Vi är så klart stolta och ödmjuka inför uppgiften att få förvalta ett så älskat varumärke som OLW på världens snabbast växande underhållningsplattform. OLW vill satsa på underhållning och humor och vi har massor av idéer på hur vi kan ta ut detta på TikTok. Det här är en drömkund för oss, säger Mina Fagerfjäll, vd på Goodname.

De första enheterna från samarbetet kommer att släppas i maj.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev