Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Valentin Experience vinner ytterligare offentlig upphandling

Publicerad: 20 april 2020, 08:58

Anna Rosenqvist, kundansvarig och strateg på Valentin Experience.

Den här gången är det Business Region Göteborg som fortsätter sitt samarbete med byrån.


Ämnen i artikeln:

Valentin Experience

Det tidigare avtalet mellan parterna löpte ut vid årsskiftet varpå Business Region Göteborg, som jobbar för att skapa ett företagsvänligt klimat i regionen, gick ut i upphandling.

När upphandlingen nu är färdig står det klart att Valentin Experience får fortsatt förtroende som fullservicebyrå.

– I Business Region Göteborgs uppdrag ligger att marknadsföra Göteborgsregionen nationellt och internationellt, som ett konkurrenskraftigt alternativ för etableringar, investeringar och innovationssamarbeten. Att ha ett väl fungerande samarbete med kreativa och effektiva leverantörer är strategiskt viktigt för oss, säger Maria Leffler, kommunikationsansvarig på Business Region Göteborg.

Det är den fjärde offentliga upphandlingen som Valentin Experience vinner sen byrån i höstas vann kommunikationsuppdraget för Västra Götalandsregionen. Utöver det har byrån även vunnit fullserviceupphandlingarna för Göteborg & Co. och Göteborgs hamn.

– Som Göteborgsbaserad byrå är det givetvis extra kul att arbeta med bolag som bidrar till utvecklingen av vår stad. BRG arbetar med en rad spännande projekt som gör otroligt mycket för Göteborgs näringsliv och får vår region att växa. Vi ser fram emot att fortsätta stötta BRG i det arbetet, säger Anna Rosenqvist, kundansvarig och strateg på Valentin Experience.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Valentin Experience

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.