lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Vator Securities väljer Number10

Publicerad: 15 juni 2018, 14:02

Number10:s vd Caroline Lidman och Vator Securities vd Homan Panahi.

Investment banking-bolaget Vator Securities väljer Number10 för pr-arbete.

Ämnen i artikeln:

Number10Byråval

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Vator Securities riktar in sig på snabbväxande bolag inom life science med finansiering och rådgivning i förhoppning om att bolagen ska växa ut till så kallade unicorns. Vator Securities har sedan starten varit med och hjälpt sex life science till börsen.

Bolaget försöker just nu samla ett kluster av forskare, entrepenörer och investerare och väljer därför att växla upp sin kommunikation. Som ett led i det väljer man nu att inleda pr-samarbete med Number10.

– Det vi sökte hos en PR-firma var att de kunde spegla det sätt vi själva arbetar på: stort personligt engagemang, ansvarskänsla, högt tempo och fokus på exekvering. Det kunde Number10 leverera på, säger Homan Panahi, grundare och VD för Vator Securities.

I Number10s uppdrag ingår att ta fram en varumärkesstrategi, agera rådgivare och leverera löpande pr-arbete.

– Vår verksamhet genomsyras av högt engagemang, resultatfokus och att vi får saker att hända. Vator Securities är ett entreprenörsdrivet bolag som har gjort en fantastisk resa och tillväxt för sina kundbolag så väl som investerare. Vi är otroligt stolta att nu få börja arbeta med bolaget och deras VD, säger Caroline Lidman, vd för Number10.

Nyligen har Number10 även inlett samarbete med Toborrow och Stockholm Exergi, tidigare Fortum Värme.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev