Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Viktväktarna väljer Scream

Publicerad: 30 september 2015, 06:33

Hälsoföretaget Viktväktarna har efter en upphandling valt Scream Malmö som mediebyråpartner för hela sitt medieuppdrag – både offline och digitalt.


Ämnen i artikeln:

ViktväktarnaScreamUpphandlingMediebyråer

Helen Bladh, marknadschef på ViktVäktarna, säger i ett pressmeddelande:

– Vi känner oss mycket nöjda med vårt val av Scream Malmö som vår mediebyråpartner. De har ett större arbetsteam som sitter här nere i Malmö nära oss vilket förenklar arbetsprocessen. Från vårt första möte påvisade Scream energi och framåtanda. Sedan sökte vi ett starkt digitalt team med hög kreativ höjd som inte drar sig för att utmana gamla normer och traditioner – något som vi fann hos Scream Malmö.

Anders Brändefors, rådgivare och ansvarig på Scream Malmö, kommenterar:

– Vi är väldigt glada och stolta över att Viktväktarna väljer att arbeta med oss. Detta stärker vår uppfattning om att vi är rätt på det vad gäller vårt erbjudande som en oberoende mediebyrå på marknaden som vågar utmana gamla sanningar och att vårt digitala erbjudande är i framkant på marknaden. Vi är extra stolta att den tilltänkta arbetsgruppen som vanligt ha engagerat sig i uppdraget vilket redan har resulterat i en viktminskning på strax över 26kg genom Viktväktarnas koncept.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.