Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Vindkraftsjätte till Norrköpingsbyrå

Publicerad: 3 juni 2014, 07:04

Kampanjbild

MHI Vestas Offshore Wind, ett nytt joint venture mellan Mitsubishi Heavy Industries och Vestas Wind, har valt norrköpingsbyrån Byn som ny samarbetspartner för sin lansering.


– Folket på MHI Vestas har sett saker som vi har gjort för andra i  vindkraftsindustrin – och kontaktade oss nästan direkt efter att bolaget startats,  berättar Anders Hofvergård, copywriter på Byn i ett pressmeddelande.

MHI Vestas Offshore Wind blev klara med fusionen den 1 april i år. Målet är att leda  och driva utvecklingen inom vindkraft till havs. Bolaget har sitt huvudkontor i danska  Aarhus.  

– Vi ser långsiktigt på samarbetet med MHI Vestas och arbetar nu vidare med en  strategi som ska etablera bolaget som den ledande spelaren i branschen, kommenterar  Anders Hofvergård.  

Byn startades 2012 och har idag sex anställda. Förutom MHI Vestas Offshore Wind är  B&B Tools AB, den svenska handelsjätten inom industrikomponenter och förnödenheter,  ny kund under våren. Bland övriga kunder märks bland andra Holmen AB,  Länsförsäkringar Östgöta, Sjöfartsverket och den regionala utmanaren Emåmejeriet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.