Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ving väljer nygrundade 13

Publicerad: 13 maj 2016, 13:03

Det var inte länge sedan byrån 13 grundades i Stockholm, och nu har de fått en rivstart med tre nya samarbeten: Ving, Spies och Tjäreborg.


Ämnen i artikeln:

Ving

I april i år startade King-profilerna Oscar Askelöf, Nima Stillerud och Mattias Bohlin byrån 13 tillsammans. Nu kan de stoltsera med uppdraget att marknadsföra Ving, Spies och Tjäreborg i Norden.

– Det är ett spännande uppdrag på så sätt att här finns ett centralt beslutat koncept från England som måste möta den svenska, danska, finska och norska marknadens ambitioner att vara bästa researrangören i respektive land. Som tur är har vi att göra med så smarta personer som Claes, Eva, Anu och Tonje på kundsidan att det knappast kan bli på något annat sätt än svinbra, säger Oscar Askelöf på 13 i ett uttalande.

Claes Pellevik, marknadschef för Ving, är nöjd över att kunna välja en mindre byrå.

– Det känns mycket bra för oss att kunna använda kompetensen och erfarenheten som 13 har utan att behöva anlita någon storbyrå. Resebranchen är ju i ständig utveckling med nya aktörer och större konkurrens än någonsin. Det här är vårt sätt att kavla upp ärmarna, säger Claes Pellevik.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Ving

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.