lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Volt och Stockholms internationella filmfestival i nytt samarbete

Publicerad: 4 juni 2020, 08:56

Stockholms internationella filmfestival väljer Volt som ny byrå i samband med att festivalen fyller 30 år.

Ämnen i artikeln:

Volt

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Stockholms internationella filmfestival startade 1990. Genom åren har stjärnor som Francis Ford Coppola, Lauren Bacall, Isabelle Huppert och Quentin Tarantino gästat festivalen. Festivalen syftar till att bredda det svenska filmutbudet med nyskapande kvalitetsfilm från hela världen och stimulera till debatt. Nu inleds ett samarbete med Volt för att stärka kommunikationen framåt.

– Stockholms filmfestival kommer att flytta fram sina positioner för 2020-talet och tar nya initiativ för att stärka kvalitetsfilmen. En viktig del i det är att stärka vår kommunikation och vi känner oss mycket inspirerade och lyckligt lottade som får jobba med Volt, säger Git Scheynius, festivalchef på Stockholms filmfestival i en kommentar.

Årlige visar festivalen filmer från över 60 olika länder på olika platser runtom i Stockholm. I år hålls festivalen mellan 11-22 november.

– Vi är givetvis superglada över att Stockholms filmfestival valt att samarbeta med Volt. Det känns otroligt kul att jobba med människor som verkligen brinner för vad de gör – alltså att lyfta ny kvalitetsfilm och talanger inom filmvärlden som de flesta aldrig hört talas om. Det känns som en viktig och nödvändig byggsten för kulturen, filmbranschen och för oss, publiken, säger Anton Holmstrand, art director på Volt i en kommentar. 

Samarbetet är redan i full gång och innefattar strategiskt arbete, PR och kreativ kommunikation.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev