Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Volt spöar Forsman & Bodenfors

Publicerad: 23 november 2016, 15:49

Lagerlings, Försvarsmakten, Spädbarnsfonden och Situation Stockholm är några av Volts framgångskunder.

Reklambyrån Volt förstår reklamtävlingsmarknaden och klättrar mot toppen i listan över mest prisade byråer. Byråns senaste hattrick i Månadens kampanj imponerade.


Ämnen i artikeln:

Månadens KampanjVolt

Innan någon misstolkar något så vill vi påpeka att vi INTE tror att Volt jobbar strategiskt för att vinna Månadens kampanj. Men vi kan notera att byrån haft enastående framgångar i print under året. Nu tar de över täten från Forsman & Bodenfors.

En kategori som knappast varit digitalfixerade Sveriges starkaste disciplin. Men Volt har visat att Sverige kan. Med undantag för en enda omgång, maj-augusti, har Volt haft topp-tre-placeringar vid varje delomgång under 2016. Av Volts uppdragsgivare är det Situation Stockholm som gett bäst utdelning i Månadens Print med en förstaplats i februari och en tredjeplats i oktober.

Den senaste printomgången där byrån lade beslag på tredje-, andra- och förstaplatsen är naturligtvis väldigt bra jobbat.

Sammantaget innebär det att Volt givetvis leder printkategorin men har även klättrat upp till andraplatsen i den sammanräknade Månadens kampanj. Oavsett hur strategiskt Volt jobbar med Månadens kampanj för att nå ut så kan vi i vilket fall påpeka att det är ett bra sätt att marknadsföra sig på.

Nästa Byråvalstorsdag, 8:e december, kan vi räkna med en hel del förändringar i våra prislistor. I dag, torsdag, är det Spinngalan och imorgon 100-wattaren. En lågoddsare är att Ingo kommer att klättra några placeringar.

Här är hela topplistan i månadens kampanj.

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Månadens KampanjVolt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.