Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Volt vinner Diskrimineringsombudsmannen

Publicerad: 11 april 2018, 12:05

Under våren har Diskrimineringsombudsmannen (DO) genomfört igenom en offentlig upphandling som Volt vann.


Ämnen i artikeln:

ByråvalVoltReklambyråer

DO är en statlig myndighet som arbetar på uppdrag av riksdag och regering för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering.

– Ett hedersuppdrag som vi är väldigt glada och stolta över. DO:s roll i samhället är viktigare än någonsin och att vi har fått förtroendet att vara med på resan framåt känns fantastiskt roligt, säger Henrik Stampe, vd och strateg på Volt i en kommentar.

DO motverkar diskriminering av kön, könsidentitet och könsuttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Under de kommande åren kommer DO genomföra särskilda aktiviteter riktade mot socialtjänst, bostad och arbetsliv för att öka kunskapen om och riskerna för diskriminering.

– Det finns stora brister i arbetsgivares arbete för att motverka och förebygga sexuella trakasserier och andra former av diskriminering, #Metoo-kampanjen är ett tydligt exempel på detta. Vi ser fram emot att samarbeta med Volt för att motverka diskriminering, säger Christina Bostedt, kommunikationschef på DO i en kommentar.

Samarbetet med Volt inleds med omedelbar verkan. Avtalet löper över två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två och omfattar köp av strategisk och kreativ kommunikation.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalVoltReklambyråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.