fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Wardt Communication har vind i seglen när de satsar på IR

Publicerad: 3 april 2023, 08:08

Wardt Communications har på två år lyckats bredda sina affärer gällande IR. Foto: Pressbild.

Wardt Communication bryter ny mark inom IR. Från 0 till 100 – nåja åtminstone sju årsredovisningar på två år och flera tunga kunder.

Ämnen i artikeln:

NyheterSamarbeteByråvalSamhallKommunikation

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Wardt Communication (tidigare Sandberg Trygg), började bredda verksamheten med IR- och finansiell kommunikation för två år sedan. Området har vuxit snabbt och i år står byrån bakom sju årsredovisningar.

Exempel på kunder är Arlandastad Group, Besqab, ENRX och Samhall – vilket gett byrån möjlighet att utvecklas inom IR-kommunikation.

– En av anledningarna till att vi har lyckats så bra är att många uppdragsgivare ser stora fördelar i att anlita en partner som, utöver IR, har lång erfarenhet av att bygga starka varumärken. Vi är en B2B-byrå som drivs av starka kreativa idéer, baserade på strategiska insikter och vi säkerställer att ditt varumärke är relevant mot alla målgrupper – kunder, anställda, framtidens talang och självklart också investerare, säger Louise Danckwardt som är vd på Wardt.

Satsningen på IR innebär att byrån når nya kundgrupper och uppdrag. Men man har också fått förtroendet att utveckla IR-kommunikationen hos befintliga uppdragsgivare.

– Fler kunder uppskattar att vi kan ta ett helhetsgrepp kring deras kommunikation, där IR är en viktig beståndsdel. På så sätt säkerställer vi att varumärket speglas på rätt sätt i alla kanaler. När vi jobbar med IR-uppdrag använder vi till exempel samma kreatörer som jobbar med våra varumärkesuppdrag, vilket skapar många positiva synergier, säger Andreas Rudin, Head of Investor Relations, på Wardt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev