Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

We are More anlitas av Mölndal Energi

Publicerad: 10 september 2018, 12:39

-Vi hade förmånen att få in många vassa anbud – och vassast av dem alla var We Are More, säger Mattias Sjöstrand, kommunikationschef på Mölndal Energi.

Ämnen i artikeln:

We Are MoreByråval

Mölndal Energi, med vision att vara ledande i omställningen till en fossilfri produktion av el och värme, har valt We are More som övergripande kommunikationsbyrå.

Det kommunala energibolaget beräknar att den 31 december 2018 ha fossilfri produktion av el, fjärrvärme och fjärrkyla. Mölndal Energi blir då ett av de första energibolaget i landet med 100 procent fossilfri egen produktion av el och värme.

-Vi har ett försprång på flera år. Nu ska vi få befintliga och blivande kunder att inse vikten och värdet av vårt erbjudande med fossilfri elproduktion, förklarar Mattias Sjöstrand. Det förutsätter riktigt vass kommunikation.

Inom ett ramavtal ska We are More bland annat bidra med löpande rådgivning, strategiskt arbete, analyser, planning och utveckling av kundresan för att underlätta för varje enskild kund.

– Vi är vana vid att jobba prestigelöst över gränserna och strävar alltid åt att skapa verklig skillnad för kunden och dess affär, säger Therése Weibull, projektledare på We are More.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev