Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Westander knyter Garageportexperten till sig

Publicerad: 10 april 2015, 12:28

Jacob Risberg

Foto: Patrik Svedberg

Garageportexperten vill bidra till ett ökat säkerhetstänkande i branschen. Något som blir Westanders uppdrag att kommunicera.


Ämnen i artikeln:

Johanna LookWestander

– Genom samarbetet med Westander vill vi öka kännedomen om vår verksamhet och få fler att veta vad en säker garageport är. Man byter inte garageport särskilt ofta och många gamla portar utgör i dag en säkerhetsfara, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Från norr till söder finns franchisekedjan Garageportexperten. Aktören är den första i branschen som utbildat och kvalificerat alla montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med EU:s byggproduktförordning. I det nya partnerskapet med Westander ska fokus ligga på att vara en av de höga rösterna i säkerhetsdebatten.

– Garageportexperten genomsyras av ett säkerhetstänkande som borde vara norm för hela branschen men tyvärr inte är det i dagsläget, säger Jacob Risberg, kundansvarig pr-konsult på Westander.

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar tillsammans omsätter de 26 franchisetagarna 260 miljoner kronor.

I arbetsgruppen på Westander ingår pr-konsulterna Jacob Risberg, Johanna Look och Sara Arborén. På Westander är i dag 33 personer anställda och under förra året hade pr-byrån en byråintäkt på 35 miljoner kronor.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Johanna LookWestander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.