Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Westander ska stärka Hemfrids varumärke

Publicerad: 20 mars 2015, 09:16

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster

Serviceföretaget Hemfrid inleder ett samarbete med pr-byrån Westander. Uppdraget gäller kommunikation för att stärka Hemfrids varumärke och att opinionsbilda för hushållsnära tjänster.


Ämnen i artikeln:

HemfridWestander

Hemfrid i Sverige AB är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Företaget startades 1996 av Monica Lindstedt och har i dag 1 700 anställda världen över. Hemfrid har drygt 12 500 abonnerande kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Helsingborg.

– Det ska bli enormt spännande att få vara med och utveckla Hemfrids kommunikation. Företaget är på många sätt en pionjär. De har haft kollektivavtal sedan starten och vill vara branschens bästa arbetsgivare, säger Hanna Berheim, kundansvarig pr-konsult på Westander i ett pressmeddelande.

I Westanders arbetsgrupp ingår pr-konsulterna Hanna Berheim, Sebastian Stjern, Jenny Kölfors och Henrik Westander. Byrån har nu 33 anställda och hade under 2014 en byråintäkt på 35 miljoner kronor. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

HemfridWestander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News