Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Woody Bygghandel väljer Malmöbaserade ID kommunikation

Publicerad: 16 september 2020, 11:43

Eva Kronfält Thorvinger , Pia-Karin Åkesson och Mikael Tykesson

Byggvaruhuset planerar för offensiv tillsammans med ID kommunikation som ny byrå.


Bygghandeln är en av de branscher som har klarat sig bra under våren och sommaren trots corona. Samtidigt är det en kategori som präglas av hård konkurrens. Nu väljer Woody Bygghandel, med över 100 anläggningar som riktar sig mot proffskunder, att inleda ett samarbete med ID kommunikation.

– Vi har sökt efter en fullservicebyrå och partner som kan agera som en del av vårt team, snarare än en extern konsult. ID har gedigen erfarenhet av uppdragsgivare inom vårt område och har kunnat visa upp en bra förståelse för vår affärsmodell och filosofi, säger Mikael Tykesson som är Woodys marknadschef i en kommentar.

ID kommunikation med bas i Malmö har satt ihop en flexibel arbetsgrupp för att kunna hantera och samordna en stor bredd av uppdrag för kunden. Som en del av samarbetet kommer dessutom projektledaren Eva Kronfält Thorvinger att arbeta på Woodys kontor ett par dagar i veckan. Uppdragen omfattar marknadsföring mot byggkedjans externa målgrupper såväl som interna kommunikationsinsatser till kedjans handlare.

– Det är glädjande att det finns företag som vågar satsa offensivt i dessa osäkra tider, säger Pia-Karin Åkesson som är vd på ID kommunikation i en kommentar. 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.