Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

WSP anlitar ny kommunikationsbyrå

Publicerad: 28 augusti 2020, 08:17

Konsultbolaget WSP anlitar Isobar som ny kommunikationsbyrå.


Ämnen i artikeln:

Isobar

Analys- och teknikkonsultföretaget WSP anlitar Isobar som sin nya kommunikationsbyrå i Sverige. Uppdraget innefattar alltifrån utveckling av nuverande reklamkoncept till event och synliggörande av WSP:s arbete. WSP jobbar sedan tidigare med JMWGolin som huvudbyrå.

– På WSP arbetar våra experter med att framtidssäkra Sverige inom samhällsutveckling. Vi letade efter en byrå som kunde hjälpa oss att utveckla vår kommunikation och bygga vidare på vårt koncept hur vi ”framtidssäkrar världen” samt att skapa en nära och professionell kundupplevelse av oss. Isobar visade på stor förståelse för vår affär och våra utmaningar och kan ta oss till nästa nivå och utveckla ett digitalt koncept och process för att skapa ett nytt sätt att ha kunddialog, säger Helene Schöldsten, kommunikationschef WSP.

WSP:s största affärsområden är konsulttjänster inom byggnadskonstruktion, infrastruktur, transport och miljö. Det första projektet som de två genomför är seminarieserien ”Bäst före” där WSP:s konsulter kommer att diskutera infrastrukturella utmaningar tillsammans med experter, forskare och kunder. Första avsnittet sändes den 25:e juni.

– Vi är extremt stolta att få förtroendet från WSP och det känns kul att få vara en del av deras vision och arbete framåt. Vi som byrå strävar ständigt efter nytänkande, både när det gäller att skapa kreativa kommunikationslösningar och när vi använder ny teknik för att driva värde för våra kunder, säger Jens Rundkvist, vd på Isobar.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Isobar

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.