Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Yamaha Motors väljer Wikberg&Frisk

Publicerad: 16 december 2019, 15:14

André Frisk, Founding Partner Wikberg&Frisk, Lena Nygårdhs, Marketing Coordinator Marine Yamaha, Jacob Anderson, Marketing director Yamaha, Sara Wikberg, Founding Partner Wikberg&Frisk.

Yamaha Motors har valt Wikberg&Frisk som ny kommunikationsbyrå i Norden med ansvar för bland annat strategisk rådgivning, pr, kreation och public affairs.


Kommunikationsbyrån Wikberg&Frisk under höstas, och arbetade redan från start med kunder som O’Learys och Tibber. Nu utökas kundportföljen med Yamaha Motors.

– Wikberg&Frisk visade från första mötet att de förstod våra utmaningar, och kom tidigt med inspel och idéer på hur vi som organisation kan utveckla vårt kommunikationsarbete, säger Jacob Anderson, Marketing Director på Yamaha Motors i en kommentar

Yamaha Motors producerar bland annat motorcyklar, båtmotorer, snö- och vattenskotrar. Bolaget grundades 1955 och är idag världens näst största producent av motorcyklar. 

– Yamaha är ett varumärke som många har växt upp med och har en lång och engagerad relation till, vilket gör detta till något av ett drömuppdrag, säger Sara Wikberg, founding partner på Wikberg&Frisk.

Samarbetet inleddes under senhösten 2019.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.