Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Yoplait väljer DigitasLBi

Publicerad: 26 januari 2016, 08:36

Det franska mejeriföretaget Yoplait har inlett ett samarbete med DigitasLBi för att bredda sin närvaro inom digital media.


Ämnen i artikeln:

ByråvalDigitas

Samarbetet tar avstamp med en online-film på YouTube för Yoplaits kvargprodukter. Med konceptet "Get Your Taste In Shape" vänder företaget sig till konsumenter som vill äta hälsosamt och söker proteinrika produkter, utan att ge upp god smak.

Med sin smak-träning passar man samtidigt på att skoja lite med konkurrenterna på kvarg-marknaden som fokuserar på träning och fitness i sin marknadsföring.

– Medielandskapet i Sverige skiljer sig från en stor del av Europa, här går digitalt framför traditionell media. DigitasLBi har visat att de förstår både vårt globala varumärke och hur vi ska nå ut på den svenska marknaden, säger Linda Klintestam, senior brand manager på Yoplait Sverige i ett pressmeddelande.

– Vi är stolta att jobba med en organisation som inte är rädd att prova på nya grepp på en lokal marknad. Det är just den typen av attityd som gör det så spännande att jobba med varumärken som Yoplait, säger Mikael Larsson,  managing director på DigitasLBi Stockholm i en kommentar.

Kund: Yoplait Sverige
Byrå: DigitasLBi Stockholm
Executive Creative Director: Paul Collins
Kreatörer: Erik Weidenhielm, Kurt Beren Geiger
Byråproducent: Richard Holmquist
Regissör: Morgan Norman
Produktionsbyrå: Ligistfilm Stockholm

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalDigitas

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.