Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ytterligare SL-avtal till Clear Channel

Publicerad: 26 mars 2018, 11:27

Sedan tidigare ansvarar Clear Channel för reklamytorna i SL:s spårtrafik och väderskydd. Nu vinner man även avtalet för reklamytor på insidan av bussar och i sjötrafiken.


Ämnen i artikeln:

ByråvalClear Channel

2016 kammade Clear Channel hem det lukrativa avtalet för reklamutrymmen i Stockholms tunnelbana och på pendeltågen.

Nu står det klart att man stärker sitt grepp om reklamytorna i Storstockholms kollektivtrafik. Detta genom att utomhusbolaget gått vinnande ur upphandlingen kring reklamytor på insidor av bussar och i sjötrafiken. Avtalet omfattar omkring 2 000 bussar.

– Vi går all-in på Stockholm! De senaste åren har vi gjort omfattande investeringar i SL-miljön, med ett digitalt och klassiskt erbjudande i världsklass för att möta den höga efterfrågan. Med nya kontraktet kan vi erbjuda våra kunder ytterligare ett trafikslag, något som både kompletterar och förstärker vårt marknadserbjudande markant. Flera hundratusentals människor reser med kollektivtrafiken varje dag, vilket innebär att vi nu kommer leverera en oslagbar räckviddsprodukt i hela Stockholms län de närmaste åren, säger Ola Klingenborg, vd för Clear Channel Scandinavia.

Avtalet löper i fyra år och SL har möjlighet att förlänga till 2025.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalClear Channel

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.