onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Zyxel inleder samarbete med GK

Publicerad: 13 februari 2017, 15:31

Foto: Pressbild

Kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese, GK, inleder samarbete med nätverks- och routerföretaget Zyxel.

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseKommunikationsbyråer

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Zyxel Communications producerar bland annat accesspunkter, brandväggar och routrar för både företag och privatpersoner. Under 2017 vill Zyxel satsa på mobilitet och flexibilitet och inleder därför ett nordiskt samarbete med GK. GK, som de senaste åren satsat hårt på tech-branschen, etablerade förra året en branschgrupp för just tech-området.

– Det är superkul att vårt tech-segment fortsätter växa, sett både till omsättning och områdesbredd, och vi är stolta över att nu fått Zyxels förtroende som nordisk PR-partner. Vår satsning på en branschgrupp för tech har verkligen medfört att vi blivit en ännu bättre partner till alla dem som behöver kommunicera mer tekniskt komplexa produkter eller tjänster, säger Simon Wallin, områdesansvarig för tech på Geelmuyden Kiese i Sverige.

Uppdraget omfattar både konsument- och b2b-produkter.

– Vi har nyligen genomgått en varumärkesförändring och var ute efter en byrå där vi kunde kombinera spetskompetens inom tech med en strategisk förmåga, kreativitet och affärsförståelse för att nu stärka varumärket i hela Norden. Därför är vi jättenöjda över att nu ha inlett ett samarbete med Geelmuyden Kiese och vi har redan sett tydliga resultat, säger Johan Olsson, marknadsansvarig för Norden och Benelux på Zyxel.

Projektgrupp GK:

Simon Wallin, rådgivare och områdesansvarig för tech på GK.

Hanna Holmquist, projektledare

Linnea Alstermark, planner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev