Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

#Baramänniska

Resumé utser ”Branschens glädjespridare” – nominera din kollega här

Publicerad: 8 december 2020, 06:31

Personen ska ha bidragit till att förbättra arbetsmiljön genom att sprida energi, glädje och optimism bland sina medarbetare.

Det har varit ett tungt år för många i kommunikationsbranschen. Men på de flesta arbetsplatser finns de där personerna som hjälper sina kolleger att ta sig genom mörkret. De vill vi på Resumé nu hylla med utmärkelsen ”Branschens glädjespridare 2020”.

Ämnen i artikeln:

#baramänniskaCoronaviruset

R

Redaktionen

red@resume.se


Glöm reklampriser, pitchvinster och försäljningssiffror. När pandemiåret 2020 går mot sitt slut vill vill uppmärksamma de livsviktiga människor som höjer stämningen på jobbet och får sina medarbetare att må bra och bli glada.

Vi kallar dem ”branschens glädjespridare”, och vi behöver hjälp från er läsare att hitta dem.

Kriterierna är enkla:

Personen ska ha bidragit till att förbättra arbetsmiljön genom att sprida energi, glädje och optimism bland sina medarbetare.

Personen ska genom olika initiativ och visad omtanke ha stöttat medarbetare genom de svårigheter som pandemin har inneburit för företaget och personalen.

Vilken yrkesroll eller titel personen har är oviktigt i sammanhanget. Huvudsaken är att hen uppfyller kriterierna ovan.

Finns ”branschens glädjespridare” på ditt företag? Nominera hen i formuläret på den här sidan. Vi behöver ditt bidrag senast fredagen den 11 december.

En jury bestående av delar av Resumés redaktion och externa experter kommer att utse ett antal vinnare bland de nomineringar som kommer in. Vinnarna kommer sedan att presenteras i Resumés redaktionella kanaler.

– 2020 har varit ett tufft år för många, med sjukdom och död, ekonomiska svårigheter och isolering. Men på de allra flesta arbetsplatser finns de där människorna som genom sitt sätt att vara, eller med hjälp av olika initiativ, stöttar sina kolleger genom krisen. De vill vi med den här utmärkelsen lyfta fram och hylla, säger Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Resumé.

Resumé har sedan många år tillbaka engagerat sig i hälsofrågor kopplade till arbetslivet, bland annat inom ramen för #baramänniska. Sedan tidigare delar Resumé också ut priset ”Årets Byrå – Bästa arbetsgivare” tillsammans med DIK och Regi.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev