Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

11 nya till Spoons Stockholmskontor

Publicerad: 18 april 2018, 07:02

Spoon i Stockholm växer och företaget rekryterar elva nya medarbetare från bland andra OTW, Dagens industri samt River.


Ämnen i artikeln:

Content MarketingContentSpoon

Spoon knyter till sig fyra redaktörer, två projektledare, en client director, en content director, en content manager samt två videoproducenter till Stockholmskontoret.

– Vi befinner oss i en tillväxtfas och har behov av att rekrytera nya kompetenta personer som kan stärka vårt erbjudande i Norden, säger Anders Ribba, vd på Spoon i en kommentar.

Jessica Sunnebo har tidigare varit byråägare på Kate redaktionell design samt designchef på OTW. Nu blir hon client director på Spoon, där hon kommer arbeta tillsammans med kunderna SEB, ABB och Business Sweden.

– Känner att jag verkligen hamnat i rätt sammanhang, här är massor av positiv energi! Ser fram emot att jobba med alla kunniga kollegor, här finns så många discipliner och erfarenheter att lära av. Nu fokuserar jag till 100% på att lära känna kunderna, deras verksamheter och affär, för att så bra som möjligt skapa värde för dem framåt, säger Jessica Sunnebo i en kommentar.

Jessica Johansson blir ny content manager. Hon har tidigare arbetat som projektledare och redaktör både i Sverige och Spanien med fokus på lifestyle och hållbarhet. Jessica har också stor erfarenhet av att producera globalt innehåll. Hon kommer senast från Guringo Designbyrå där hon jobbade som konceptutvecklare och webbredaktör.

Anna-Kajsa Connor anställts som projektledare och redaktör. Hon har en bakgrund inom radio och kommer senast från HarperCollins Nordic, där hon jobbade som key account manager och ecommerce manager.

Marie-Louise Olsen har tidigare jobbat för IBM och Vattenfall. Hon anställs nu som projektledare och redaktör.

Den tidigare praktikanten Sara Hessel blir heltidsanställd som content manager. Hon jobbar bland annat med Semper, SOS Alarm och PostNord. Tannaz Bassier börjar som videoproducent efter att ha praktiserat på Spoon. TV-teamet förstärks ytterligare av Arvid Westfelt som tidigare varit inslagsproducent för bland annat SVT och TV4.

– Behovet av att ta fram professionellt, välgjort videoinnehåll ökar markant, vilket gör det naturligt för oss att rekrytera personer med multikompetenser. Kunskap om hantverket och känslan för helheten är något vi värdesätter, säger Lars-Petter Steen, Production Manager på Spoon i en kommentar.

Bland de nya redaktörerna hittar vi Christoffer Hiding. Han var tidigare Community Manager på River Agency, där han jobbade med kunder som Nike och C More Sport.

Per Johnsson och Hanna Dunér tar över det redaktionella arbetet med Besöksliv. Per var tidigare chefredaktör på Travel News. Hanna Dunér är en erfaren journalist som skrivit för Dagens industri och även varit moderator på Digitala Mediedagen. PostNord-teamet förstärks ytterligare av den erfarna reportern och redaktören Frida Anter, som senast kommer från TT.

Nya medarbetare till Stockholmskontoret

Jessica Sunnebo (client director)
Jessica Johansson (content director)
Anna-Kajsa Connor (editor and project manager)
Marie-Louise Olsen (editor and project manager)
Sara Hessel (content manager)
Arvid Westfelt (video producer)
Tannaz Bassier (video producer)
Per Johnsson (content editor)
Hanna Dunér (online editor)
Christoffer Hiding (editor)
Frida Anter (editor)

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.