Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

500 stärker den kreativa avdelningen

Publicerad: 19 november 2018, 13:31

Hjalmar Wiklander ansluter till kommunikationsbyrån 500.


Ämnen i artikeln:

500 Sthlm

Sedan Love Bonnier och Simon Strand för knappt två år sedan drog igång kommunikationsbyrån 500 har bolaget växt med en rad nya uppdrag och rekryteringar.

Byråns erbjudande är i grunden strategisk kommunikation, men nu ser 500 även till att förstärka sin kreativa del genom rekryteringen av Hjalmar Wiklander. Hjalmar Wiklander kommer närmast från Hyper Islands interactive art director-utbildning men har tidigare jobbat med koncept och design på fastighetsutvecklaren Oscar Properties.

– Det är få kreatörer som klarar av att jobba gränsöverskridande med både köpt och
förtjänat, traditionellt och socialt, men i Hjalmar har vi hittat någon som matchar alla våra uppställda villkor. Det är en roll som kräver både kreativ höjd, analytisk förmåga, och samtidigt ett högt arbetstempo, så vi är väldigt glada över att ha Hjalmar med oss, säger Love Bonnier, medgrundare av 500, i ett pressmeddelande.

Det senaste halvåret har 500 inlett samarbete med elbilstillverkaren Einride och Stockholms konserthus.

– Vi letar medarbetare som kan se saker som andra inte ser och som kan tänka ett steg
längre. Detta oavsett om de är kreatörer eller projektledare. Hjalmar har många fina
färdigheter trots sin korta arbetslivserfarenhet. Hans potential är fantastisk, liksom hans nyfikenhet, säger Simon Strand, medgrundare av 500, i ett pressmeddelande.

För Hjalmar Wiklander verkar anställningen livsomvälvande.

– För någon månad sedan satt jag hemma i pyjamas och käkade pyttipanna med sked. Nu är jag på 500 istället! Dream big, säger Hjalmar Wiklander.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

500 Sthlm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.