Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

500 värvar från SR

Publicerad: 3 maj 2017, 14:10

Karin Londré.

Foto: Pressbild

Karin Londré ansluter till pr-byrån 500 från jobbet som producent på Sveriges Radio.


Ämnen i artikeln:

500 SthlmPR-ByråerSimon StrandLove Bonnier

Karin Londré har tidigare varit chefredaktör på Djungeltrumman och redaktör på Nöjesguiden. Närmast kommer hon från Sveriges Radio, där hon har arbetat som producent och researcher för Morgonpasset i P3. Nu byter hon bana och blir pr-konsult på 500 – byrån som startades av Simon Strand och Love Bonnier.
– Jag har under ett bra tag varit intresserad av att ta ett steg bort från den rena journalistik som jag jobbat med tidigare och istället närma mig kommunikation och pr, och när Love och Simon frågade om jag ville börja hos dem kände jag att jag helt enkelt var tvungen att tacka ja. Jag kan inte tänka mig ett roligare, bättre och mer utmanande ställe att arbeta på – att dessutom få vara med såhär tidigt i 500:s historia känns extra roligt, säger Karin Londré i en kommentar.

Rekryteringen är byråns första sedan starten, utöver de externa rådgivare som finns .
– Det känns väldigt kul att vi växer. 2017 har börjat bra och vi känner ett särskilt starkt behov av förstärkning inom Karins expertisområden, säger Love Bonnier.

Byrån avslöjar också att JC, Hyresgästföreningen och Livsmedelsföretagen är nya på kundlistan.
– Det är ganska få personer som lyckas gå in i en helt ny roll och skapa mycket värde från absolut första stund. Men Karin är så kvicktänkt att hon har gjort det hos oss, därför känns det så roligt att vi lyckades övertala henne att börja här. Vi hade inte kunnat hitta någon bättre för rollen, säger Simon Strand.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.