Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

500 värvar pr-projektledare

Publicerad: 15 augusti 2018, 11:15

Foto: Viktor Wrange

Sanna Verner-Carlsson lämnar Sweden Research för att bli pr-projektledare på 500.


Ämnen i artikeln:

500 SthlmSimon StrandLove Bonnier

Sanna Verner-Carlsson ansluter som den femte medarbetaren på den relativt nystartade strategiska kommunikationsbyrån 500. Tidigare i karriären har hon utöver Sweden Research även jobbat på Nöjesguiden där hon ansvarade för magasinets kundkoncept.

– Sanna har precis den dualitet som vi letar efter, med djup förståelse både för
samhällsfrågor och populärkultur, och är dessutom en av de allra bästa projektledarna jag har jobbat med, säger Simon Strand, medgrundare av 500.

Vid inledningen av året fick 500 in The North Alliance, Leovegas, advokatbyrån MAQS och co-working space-aktören Helio på kundlistan.

– Att få in en mer erfaren projektledare kommer hjälpa oss i vår fortsatta tillväxtresa. En större andel av våra uppdrag är komplexa genom att sträcka sig över flera kanaler och discipliner, och Sanna har redan visat prov på att kunna hantera denna typ av situationer utmärkt, säger Love Bonnier, medgrundare av 500.

I ett pressmeddelande berättar 500 att byrån siktar på att ta in ytterligare två medarbetare under hösten.

– Jag har följt 500 sedan starten, och hade tidigare inte ens övervägt att jobba på byrå. Love och Simon är begåvade när det kommer till rådgivning, men jag tycker också att de har ett intressant tänk kring kundval och byråstrategi. För mig som har jobbat lika mycket mot offentlig sektor och B2B som mot bortskämda men älskvärda klubbisar, är 500s kundlista en dröm. Jag kan inte tänka mig ett mer intressant och roligt ställe att jobba på just nu, avslutar Sanna Verner-Carlsson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.