Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Abby Priest rekryterar Berghs-studenter

Publicerad: 4 oktober 2019, 11:43

Anna Karlsson och Johanna Landberg.

Abby Priest rekryterar Anna Karlsson och Johanna Landberg ett år innan deras examen från Berghs.


Ämnen i artikeln:

BerghsAbby Priest

Anna Karlsson studerar till copywriter och har tidigare gått på KTH och bott i Berlin i fyra år där hon jobbade som stylist. Johanna Landberg går art director på Berghs och innan dess pluggade hon film, foto och marknadsföring i USA samt jobbade inom filmbranschen. Nu rekryteras de båda till Abby Priest, ett år innan de tar examen från Berghs.

– Abby Priest visar gång på gång att man inte behöver vara stor för att vara stark. Det är en byrå med några av de mäktigaste casen vi sett. Vi är otroligt glada och det känns magiskt att få vara en del av det maskineriet och lära från de allra bästa i branschen, kommenterar duon i ett pressmeddelande.

– Även om det kanske inte behövs så vill vi hjälpa Anna och Johanna att bli bäst i världen. Vi plockar in dem hos oss när de har ett år kvar av sin utbildning. På det sättet har de tillgång till och stöttning av våra seniora kreatörer samtidigt som vi får tillgång till deras enorma kreativitet, skarpa hjärnor och nytänkande. Se det lite som att vi startat upp en akademi och det här teamet är det vi tror mest på just nu, säger Oskar Hellqvist, creative director på Abby Priest.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

BerghsAbby Priest

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.