Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Adamsky värvar exekutiv producent

Publicerad: 9 oktober 2012, 13:42

Produktionsbolaget Adamsky har gjort klart med en ny exekutiv producent. Sarah Grey är ett erfaret och välmeriterat nyförvärv med 21 års erfarenhet från branschen.


Ämnen i artikeln:

Adamsky

Produktionsbolaget Adamsky har den senaste tiden samarbetat med byråer såsom Forsman & Bodenfors, KING, TBWA, Garbergs, Åkestam & Holst, CP&B, DDB. och internationella byråer såsom Droga 5, 180 Amsterdam,  Mother NY/London och Saturday.

För att möta denna internationella utveckling rekryterar nu Adamsky Sarah Grey som har jobbat 21 år i branschen. Hon har jobbat i produktionsbolag såsom RAF tillsammans med Johan Renck, Jonas Åkerlund och Jakob Ström. Sarah har jobbat som producent, frilansproducent och byråproducent. Nu senast i New York där hon jobbat senaste året.

–  Det är väldigt inspirerande att jobba på ett produktionsbolag som kombinerar både film och foto på absolut högsta nivå. Det passar mig perfekt, säger Sarah Grey.

Adamsky Film har vuxit under åren med fler och fler reklamfilmproduktioner med regissörerna Johan Söderberg, Jesper Ganslandt och Åsa Cederqvist.

– Vi är otroligt glada att få den internationella kompetens som Sarah besitter på Adamsky. Vi är redo för de stora filmjobben. Det är en riktig skalp som passar perfekt för vårt uppdrag, säger Adamskys vd Alexander Aaseby

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Adamsky

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.