Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Aftonbladet tappar analyschefen

Publicerad: 6 februari 2018, 13:03

Antoaneta Nikolaeva börjar som produktägare och teamchef på den digitala byrån Rebel & Bird.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetRebel & BirdSchibsted

De senaste fyra åren har Antoaneta Nikolaeva arbetat som analyschef på Aftonbladet och byggt upp tidningens analysavdelning. Men nu lämnar hon mediekoncernen för nya utmaningar på Rebel & Bird. På byrån kommer hon att "leda arbetet med att bygga upp disruptiva innovationsprocesser" för kundernas räkning.
– Rebel & Bird har många spännande kunder och det ska bli väldigt roligt att få möjligheten att leda fler företags etablering av disruptiva digitala innovationsprocesser. Tillsammans ska vi se till att våra kunder ser och förstår hur digital tillväxt inte bara handlar om teknik och verktyg utan snarare om människor och organisation, säger Antoaneta Nikolaeva.

Rekryteringen är en i raden av nya värvningar som redan gjorts i år.
– Antoaneta är en riktig drömrekrytering. Samtidigt som vi växer vill också fler och fler kunder att vi tar ett helhetsgrepp kring deras digitala strategi. Antoanetas spetskompetens med erfarenheter inom användarinsikter, affärsutveckling och digital strategi befäster Rebel & Birds ledande erbjudande inom datadriven utveckling, kommenterar Josefine Granding Larsson, byråchef.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.