Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Aftonbladets nöjeschef går vidare

Publicerad: 26 januari 2015, 10:00

Tobias W Lindner.

Foto: Aftonbladet.

Aftonbladet stuvar om i ledningen för nöjesavdelningen. Tobias W Lindner lämnar rollen som nöjeschef för att istället arbeta med den nya partnerstudion.


Ämnen i artikeln:

Tobias W LindnerAftonbladetYlva Niklasson

Efter 15 år på nöjesredaktionen har det blivit dags för Tobias W Lindner att gå vidare. Nu tar han en "ledande roll" i Aftonbladets partnerstudio som ska utveckla erbjudandet kring native och branded content.

I den nya tjänsten kommer han att rapportera till Sigge Ennart som har det övergripande ansvaret.  
– Partnerstudion är ett av våra mest spännande nya satsningsområden. Jag är mycket glad för att en av våra toppkrafter i form av Tobias W Lindner nu tar en ledande roll i detta. Vi kommer att kunna berätta mer om denna satsning inom kort, säger Aftonbladets publisher Jan Helin i en kommentar.

Ylva Niklasson tar över som tf. nöjeschef. Hon kommer från rollen som nyheschef på Nöjesbladet.  
– Jag är både stolt och ödmjuk inför uppgiften att ta över Sveriges bästa nöjesredaktion. Jag ser fram emot att tillsammans med redaktionen utveckla vår nöjesjournalistik i alla kanaler, närmast dundrar vi igång med en schlagerbevakning utan dess like, säger hon.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.