Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Agnes-Lo Åkerlind till B-Reel

Publicerad: 3 november 2015, 14:05

Agnes-Lo Åkerlind går till B-Reel.

Foto: Andreas Elgstrand.

Agnes-Lo Åkerlind har hyllats för produktioner som "Jills veranda" och "Danne och Bleckan". Nu ansluter hon till B-Reel tillsammans med Martina Hoogland Ivanow.


Ämnen i artikeln:

RegissörB-ReelAgnes-Lo Åkerlind

Agnes-Lo Åkerlind började på P3 som 19-åring och jobbade där som reporter, programledare och producent. Sedan dess har hon frilansat för både radio och tv, främst inom public service. År 2012 gick hon till produktionsbolaget Eyeworks och har under karriären regisserat flera kritikersuccér.

Martina Hoogland Ivanow är prisbelönt stillbildsfotograf med utställningar på bland annat Moderna Museet i bagaget. Nu ansluter de båda som regissörer hos B-Reel.
– Agnes-Lo och Martina är två toppvärvningar som vi är galet stolta över. Båda är oerhört kreativa och starka historieberättare som med sina respektive olika bakgrunder kommer att passa perfekt på B-Reel. Martina och Agnes-Lo kommer helt enkelt att göra oss ännu bättre, kommenterar Lia Eliasson, exekutiv producent på B-Reel.

Agnes-Lo Åkerlind har också tidigare samarbetat med B-Reel. Bland annat tillsammans med DDB i en kampanj för Stryktipset.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.