Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Agnes Palinski till Cancerfonden

Publicerad: 3 oktober 2017, 13:17

Agnes Palinski.

Foto: Pressbild

Agnes Palinski blir ny PR- och pressansvarig på Cancerfonden. Hon kommer närmast från Vitamin Well.


Ämnen i artikeln:

Vitamin WellCancerfonden

Agnes Palinski kommer närmast från dryckesföretaget Vitamin Well där hon var pr-ansvarig. Tidigare har hon arbetat som pressekreterare åt arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin och som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Diplomat Communications. Nu blir blir hon pr- och pressansvarig på Cancerfonden.
– Det känns som en viktig och spännande möjlighet att få arbeta för Cancerfonden. För att nå Cancerfondens vision att besegra cancer, har jag tillsammans med PR- och pressteamet en viktig uppgift att skapa synlighet kring organisationens arbete med insamling, kunskapsspridning och opinionsbildning. Jag ser verkligen fram emot den här utmaningen, säger hon i en kommentar.

Agnes Palinski kommer att rapportera till Cancerfondens kommunikations- och marknadschef Jeanette Sundin:
– Agnes har med sig erfarenheter från både privat och offentlig sektor som vi kommer ha stor nytta av. Vi ser fram emot att hon tillsammans med oss ska fortsätta utveckla vårt pr- och pressarbete, kommenterar hon.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Vitamin WellCancerfonden

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.