Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Åkesson & Curry tappar vd:n

Publicerad: 8 maj 2015, 08:43

Andreas Dahlin.

Foto: Andreas Elgstrand.

Contentbyrån Åkesson & Currys vd Andreas Dahlin lämnar sitt uppdrag. Nu pågår processem för att hitta hans efterträdare.


Ämnen i artikeln:

Åkesson & Curry

Andreas Dahlin har varit vd för Åkesson & Curry i drygt fyra år, men har nu valt att gå vidare i karriären.

– Det har varit ett privilegium att få vara del av en så stark byrå med så många kompetenta medarbetare och kunder.  Jag har varit med och genomfört många viktiga utvecklingssteg för byrån, inom leveranskvalitet, arbetsprocesser och vår marknadsposition. Idag har vi en långsiktig strategi, ett kanaloberoende erbjudande och vi står för en hög innovationsnivå i våra leveranser. Vi har starka och värdefulla kundrelationer som byrån kommer att fortsätta att vårda, säger han i en kommentar.

Vad han ska göra härnäst är inte klart. Till en början ligger fokus på att hitta en efterträdare och se till att övergången fungerar smidigt.

– Vi i styrelsen önskar Andreas Dahlin fortsatt lycka till och tackar för hans framgångsrika insatser för Åkesson & Curry under de gångna fem åren, säger Bengt Åkesson, styrelseordförande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Åkesson & Curry

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.